Améézing Eventz

Categorie
cultureel
Over dit project

Améézing Eventz

Een eigen initiatief van iaMeventz.

Samen met collega’s of zakenrelaties meezingen met een band. Samen zingen verbroederd. Alle meezing concepten kunnen ook zakelijk weggezet worden. De teksten kan men lezen van een groot scherm of we maken een speciaal songboekje.

Wat in 2014 begon met Améézing X-Mas, is in 2016 uitgebreid met een Pink variant. Tijdens de gaypride Amersfoort speelt een band de homo top 100 liedjes. Het publiek kan lekker meezingen en springen. Améézing Pink, gaan we in 2018 veranderen in Améézing Songfestival, dan trekken we hem breder. Zowel de songfestival hitjes als de homo top 100 liedjes. Joehoe!

Améézing X-Mas

De Christmas editie  laat zich raden. De band speelt kerstliedjes en het bezoek  mag gezellig meezingen, met of zonder foute kersttrui. Het is inmiddels de kerst sing-along van Amersfoort. De liedjes die men kan zingen zijn  o.a. Oh Denneboom, Midden in de winternacht, All I want for Christmas, Last Christmas, Jingle Bells enz.

In 2017 zal het concept worden aangepast voor de zakelijke markt. De kerstborrel van de zaak zal nooit meer hetzelfde zijn. Samen zingen verbroederd, het gezelligste teambuildingsfeest van het jaar.  Binnen op  kantoor naast het koffie apparaat gezellig zingen met of zonder kersttrui. Of op het parkeerterrein met foodtrucks, glühwein, vuurkorven en kerstlampjes. Qua band moet je denken aan 1500 euro, ex btw ex reiskosten voor 3 setjes van 30 minuten. Geluid kunnen we regelen plus de hapjes en drankjes. De kerstboom kunnen we meenemen, maar die tuigen jullie zelf af!

Prijs op aanvraag.

Améézing SINT

Nieuw in 2017 is de Sint variant. Kinderen kunnen verkleed als Sint of Piet en kunnen lekker uit volle borst de Sinterklaasliedjes meezingen. Dit idee is ook zakelijk weg te zetten. Dan komen we met band, met of zonder geluid. Ook kunnen we een Sinterklaas regelen. Tuurlijk mogen de pepernoten niet ontbreken.  Qua band moet je denken aan 750 euro ex btw ex reiskosten. Dan spelen ze 45 minuten.

Nieuw in 2018

Améézing BEACH

In 2018 gaan we améézing beach uitrollen voor de zomerborrel. De band speelt zwoele zomerse liedjes tijdens de bbq of zomerborrel van de zaak. Terwijl de kok de vleesjes op het vuur gooit en je een heerlijk zomers drankje in de hand hebt. Mag je meezingen met liedjes zoals:  Livin la vida loca van Ricky martin, Club Tropicana van Wham, We’re going to Ibiza! van de Vengaboys, Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee Je kent ze wel de zomerhitjes van toen en nu. DE festival sfeer bij jou op kantoor of parkeerterrein. Met echt zand en een volleybalnetje. Of naast het kopieerapparaat een strandstoel. Met of zonder foodtruck. Met BBQ of gewoon (wit) bier en bitterballen.

Prijs op aanvraag.

Améézing BOYBAND

Posters aan de muur, huilen toen ze uit elkaar gingen. Uren in de wachtrij of echte rij ( de wat ouderen onder ons) om kaartjes te bemachtigen voor een concert. In 2018 komen ze terug. De améézing boyband. Gladder dan glad. Het mooie is je mag meezingen en wie weet win je een meet en greet met ze.

Améézing boyband speelt de hitje die iedereen kent, ook de jongens. Liedjes van Take That, Backstreet Boys, One Direction, NSYNC, Five, New Kids on the Block, Boys II Men, Boyzone.

Al met al wij regelen voor u een améézing event.