Améézing Eventz

Categorie
cultureel
Over dit project

Améézing Eventz

Een eigen initiatief van iaMeventz.

Samen met collega’s of zakenrelaties meezingen met een band. Samen zingen verbroederd. Alle meezing concepten kunnen ook zakelijk weggezet worden. De teksten kan men lezen van een groot scherm of we maken een speciaal songboekje.

Wat in 2014 begon met Améézing X-Mas, is in 2016 uitgebreid met de Améézing Pink variant. Tijdens de gaypride Amersfoort speelt een band de homo top 100 liedjes. Het publiek kan lekker meezingen en springen. Joehoe!! In 2017 hebben we  Améézing Sint geïntroduceerd. Kinderen konden verkleed als Sint of Piet lekker meezingen. Sinterklaas kwam ook nog langs en gaf een prijs aan degene die het mooist verkleed was.

Améézing X-Mas

De Christmas editie  laat zich raden. De band speelt kerstliedjes en het bezoek  mag gezellig meezingen, met of zonder foute kersttrui. Het is inmiddels de kerst sing-along van Amersfoort. De liedjes die men kan zingen zijn  o.a. Midden in de winternacht, All I want for Christmas, Last Christmas, Jingle Bells enz, Driving home for Christmas, Rudolf the red nosed reindeer, Santa Claus is coming to town, I saw mommy kissing santa claus. 

 

In 2018 is het op zaterdag 22 december van 21.00 – 23.59 uur bij Zandfoort aan de Eem. Tickets te koop via deze link. https://billetto.nl/nl/e/ameezing-x-mas-Tickets-318929

 

Het concept kan ook aangepast voor de zakelijke markt. De kerstborrel van de zaak zal nooit meer hetzelfde zijn. Samen zingen verbroederd, het gezelligste teambuildingsfeest van het jaar.  Binnen op  kantoor naast het koffie apparaat gezellig zingen met of zonder kersttrui. Of op het parkeerterrein met foodtrucks, glühwein, vuurkorven en kerstlampjes. Qua band moet je denken aan 1500 euro, ex btw ex reiskosten voor 3 setjes van 30 minuten. Geluid kunnen we regelen plus de hapjes en drankjes. De kerstboom kunnen we meenemen, maar die tuigen jullie zelf af!

Prijs op aanvraag.

 

Améézing Kerstpakket

Nieuw in 2018 is deze variant. Als freelancer mis je elk jaar weer een kerstborrel. Vandaar dat er dit jaar Améézing Kerstpakket in het leven is geroepen. Op dinsdag 18 december van 16-18 uur  bij Zandfoort aan de Eem in Amersfoort. DE kerstborrel voor freelancers en mkb. Voor 20,18 euro krijg je een drankje, hapjes en een gratis kerstpakket. Er is muziek en gezelligheid. Eindelijk kun je aan je partner, vrienden of familie zeggen dat je naar de kerstborrel van de zaak gaat.  Ho! Ho!Ho!

Tickets zijn te koop via deze link. https://billetto.nl/nl/e/ameezing-kerstpakket-Tickets-318926

 

 

Améézing SINT

Kinderen kunnen verkleed als Sint of Piet en kunnen lekker uit volle borst de Sinterklaasliedjes meezingen. Dit idee is ook zakelijk weg te zetten. Dan komen we met band, met of zonder geluid. Ook kunnen we een Sinterklaas regelen. Natuurlijk mogen de pepernoten niet ontbreken.  Qua band moet je denken aan 750 euro ex btw ex reiskosten. Dit is zonder geluid. Dan spelen ze 45 minuten.

Nieuw

Améézing Fire.

In 2019 gaan we Améézing fire uitrollen.

De band speelt zomerse liedjes tijdens de bbq of zomerborrel van de zaak. Terwijl de kok de vleesjes op het vuur gooit en je een heerlijk zomers drankje in de hand hebt. Mag je meezingen met liedjes zoals:  Livin la vida loca van Ricky martin, Club Tropicana van Wham, We’re going to Ibiza! van de Vengaboys, Maar ook lieve liedjes die bij een gezellig kampvuurtje horen.

DE festivalsfeer bij jou op kantoor of parkeerterrein. Met echt zand en een volleybalnetje. Of naast het kopieerapparaat een strandstoel. Met of zonder foodtrucks. Met een BBQ of gewoon (wit) bier en bitterballen.

Maar in de winter maken we er een winters tafereel van. Dus kampvuurtje aan, met een goed glas wijn, whiskey of bockbiertje. Kaasplankje erbij en dan gezellig meezingen.

Prijs op aanvraag. Het kan klein en akoestisch of groot met alles erop en eraan.

 

Al met al wij regelen voor u een améézing event.