strtfstvl showcase

Categorie
zakelijk
Over dit project

STRTFSTVL showcase

STRTFSTVL showcase is een promotiebeurs voor (straat)artiesten, jongleurs, circus acts, acrobaten, entertainment en theatrale muzikanten. In 2015 was de beurs in het Zuiderstrandtheater te Den Haag. In 2016, 2017 en 2018 was het in DeFabrique in Utrecht. In 2019 vieren we ons jubileum.

https://www.facebook.com/strtfstvl/ 

http://www.strtfstvl.nl

Artiesten presenteren zich live aan een publiek van festivalprogrammeurs, eventprofessionals en impresario’s. Gedurende twee dagen vinden er in verschillende ruimtes meer dan 100 optredens plaats. Ook leuk om als straattheaterliefhebber naar toe te gaan of met het gezin. Het is immers het GROOTSTE  indoor straattheaterfestival van Nederland.

 

iaMeventz werkt samen met Rob Vugs als organisator van deze beurs. Mariska houdt zich bezig met de marketing, de productie en de zakelijke deals. Rob regelt de artiesten, plus het programma, drukwerk en de vormgeving.Daarnaast kun je ons inhuren als je een straattheaterfestival wilt in het winkelcentrum of in een stad/dorp. Onder de noemer STRTFSTVL Events regelen we dat van a tot z. Zoals de vergunning, programmering, catering, marketing, tenten, toiletten, vrijwilligers.

 

http://Lees het volgende webblog van events.nl over de beurs.