FFLOAT

Categorie
cultureel
Over dit project

Het waterfestijn FFLOAT ~~ deining op de Amstel~~ werd gehouden op zondag 14 september 2014 van 12.00 – 18.00 uur. Alles speelde zich af op de Amstel, tussen de Berlagebrug en de Utrechtsebrug.

We hebben deining gemaakt op het water: met muziek, binnengluren bij woonboten, theater, een viswedstrijd, expo’s, zeilen hijsen, en wensbootjes knutselen.

Een spectaculaire flyboardshow was de opening van het drijvend festival.

Bezoekers voeren vervolgens langs alle deelnemende (woon)boten, te herkennen aan de gele boeien en konden genieten van de lekkere hapjes, drankjes en producten die te verkrijgen zijn.

FFLOAT was vrij toegankelijk voor iedereen met of zonder boot.

iaMeventz heeft ism Met de Poffernier en tHuis aan de Amstel dit festival opgezet. Het regelen van de vergunning, programmering, marketing, vrijwilligers. Kortom het reilen en zeilen wat als projectmanager bij het organiseren van een drijvend festival hoort.

Het was een succes, maar 3 partijen met drukke werkzaamheden hebben er toe geleid dat het een eenmalig festival is geworden. De agenda’s lieten het niet toe. Jammer want het concept komt soms toch weer bovendrijven. Wie weet wat de toekomst brengt.