Eventcoördinator ROC Flevoland

Over dit project

iaMeventz heeft in de periode van november 2017 tot en met maart 2018 als eventcoördinator van ROC Flevoland gewerkt in Almere. Drie dagen in de week.

 

Mijn taken waren open dagen coördineren / organiseren  van de twee locaties. Programmaboekje maken en de drukwerkbegeleiding ervan. De studenten en docenten informeren. Inhuur van verschillende materialen.  De catering regelen voor de studenten en docenten. Op de dag zorg dragen dat het loopt. Daar inspringen waar nodig was. Dit alles deed ik in nauw overleg met de afdeling communicatie.

Naast de open dagen was ik ook aanspreekpunt als er een externe partij bij ons een event organiseerde.

Tevens het eindejaarsfeest georganiseerd. Van idee tot uitvoering. Het thema bedacht winterfeest. Dus dan koop je husky honden en ijsberen bij de IKEA. Heerlijke schapenvachten om over stoelen of banken te draperen.  Er stond bij de deur een levende sneeuwpop, om mensen welkom te heten. De catering geregeld, plus een dj en een karaoke set. Vanaf het moment dat de dj begon met draaien stond de dansvloer vol. We hebben ze er echt af moeten halen. Al met al een geslaagd (winter)feest.

Voor het sloopfeest de creatieve invulling bedacht en uitgevoerd. Miley Cirus met wrecking ball als start van de sloop. Studenten van VeVa hadden een sloophamer gekregen en gingen los op de muur. De petit four, die eruit zagen als kleine stukjes muur, geregeld.

Het waren vijf fantastische maanden. Waar ik weer moest wennen aan de vaste tijden, het gepraat bij het koffiezetapparaat en de vele collega’s om mij heen. Maar veel geleerd en aannames zijn funest. Wat voor mij heel duidelijk is, moet je soms toch nog een keer vertellen.

Een mooie ervaring en lieve mensen ontmoet.