20 jaar in het vak!!

05 mei 20 jaar in het vak!!

Vandaag zit ik 20 jaar in het vak. In 1995 begonnen als stagiaire bij het bevrijdingsfestival in Amsterdam. Een mooie sprong in het diepe. Keihard werken, maar wat een genot om aan het eind te swingen en springen op “Dansen op een vulkaan” van De Dijk op een kolkende Dam. De regelkoorts is daar begonnen. Moe maar voldaan kijken naar lachende mensen en realiseren dat jij daar je aandeel in had. Hoe gaaf is dat.
Jaren in loondienst gezeten, maar vandaag – 5 mei 2015 – vier ik de bevrijding en mijn 3-jarig bestaan van iaMeventz.

Waarom deze nieuwsbrief en waarom krijg jij hem

Jij bent een van die mensen die ik de afgelopen 20 jaar heb gezien, gesproken en  mee heb samengewerkt. Het kan ook zijn omdat je een vriend, vriendin, mijn moeder of  broertje bent.
Even een reminder als je niet meer helemaal weet wie ik ben.
Dit ben ik toen ik ongeveer 3 jaar was, ergens in mijn roaring twenties en de laatste zoals ik er nu uit zie.

Waar kan je mij van kennen:

Bevrijdingsfestival  Amsterdam, De Feestboekingswinkel, entertainmentontwikkelaars, Stichting JAM, Aan de Amstel evenementen en producties, SAIL, Kunstschooldag Amsterdam, Noorderparkfestival Amsterdam-Noord, het  Ouderen Songfestival Amsterdam, FFLOAT Amsterdam, STRTFSTVL Den Haag, de Rode Loper, Euterpeplein, améézing  x-mas, Spoffin, Cardboardia, Noorderslag, Event13/14/15, Evenementencontact 13/14/15, Festivak, MSE, Locatie Amersfoort, Proef Amersfoort, AEB, MPI, De Warme Winterse Dagen 033, of een van de vele netwerkbijeenkomsten die Amersfoort rijk is en andere losse klussen die ik als iaMeventz heb georganiseerd.

Keep reading

 tumblr_nnvg32e3fj1tcuu8wo1_1280
Mariska Jacobi
mariska.jacobi@gmail.com
Geen reactie's

Geef een reactie